Reviews

 

 

 

HOME.
DOEL.
HISTORIE.
REVIEWS.
PRODUCTIES.
FOTOALBUM.
BESTUUR.
MEDEWERKERS.
CONTACT.
SPONSORS.

Zonnebloem afdeling Kempenland:

 

Op vrijdag 23 november kwamen 250 gasten en vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Kempenland naar Den Tref in Hapert. De zaal was omgetoverd tot een prachtige theaterzaal. Na het nuttigen van een kopje koffie of thee en een heerlijke appelflap kwamen een stel onbekende gasten van achteren de zaal binnen. Zij hadden een koffertje bij zich zodat het leek of men op vakantie ging. Een voor een beklommen zij het podium, of beter gezegd, liepen zij de loopbrug op van een boot. Hiermee begon de voorstelling van De Gouden Mix. De Zonnebloemgasten genoten van de prachtige liedjes en onvergetelijke sketches van onder andere de matrozen Peppie en Kokkie.

De door “Kras” georganiseerde cruise deed alle landen aan. Het enthousiasme van de spelers vonkte over op de toeschouwers en er werd uit volle borst meegezongen. Na afloop van een grandioos verlopen voorstelling gingen de Zonnebloem gasten zeer tevreden op huis aan.

 

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 26 oktober jongstleden hadden wij weer een optreden van “De Gouden Mix”. Twee jaar geleden hebben wij voor de eerste keer een revue gezien van dit toneelgezelschap en aangezien het toen een daverend succes was, twijfelden wij geen moment om ook hun nieuwe show “Kras op Cruise” met onze lieve gasten te gaan bekijken.
En daar hebben we geen moment spijt van! Wat een enthousiasme straalt de gehele cast van “De Gouden Mix” uit!
Maar liefst 165 gasten namen plaats in de zaal en konden niet wachten tot het ging beginnen.
De show begon met het inschepen van de reizigers, die vanuit de achterkant van de zaal kwamen binnengelopen. Door deze onverwachte opkomst zat de sfeer er al vanaf de eerste minuut in. Vanuit Nederland meerde het cruiseschip aan in diverse Europese landen en werden er in elk land passende liedjes gezongen. Hele bekende liedjes die door menigeen uit volle borst werd meegezongen.
Op het schip was een zeer gemêleerd gezelschap waardoor er vaak hilarische momenten te beleven waren. Ook Peppi en Kokki zorgden op hun manier voor het nodige plezier!
We willen iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij “De Gouden Mix” ontzettend bedanken voor wederom een onvergetelijke middag! Wij hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van onze gasten, ze hebben ontzettend genoten en daar doen we het toch allemaal voor!
Als jullie nieuwe show over een paar jaartjes zover is, zijn wij zeker weer van de partij.

Namens De Zonnebloem afdeling Bavel.
Hartelijke groeten,
Marjon Hapers.

 

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aan de hele cast, technici etc. van DE GOUDEN MIX.

 

Vrijdag 12 oktober. Musical ‘Kras op cruise’

 

Wat hebben we met onze afdeling van de KBO een fijne muzikale middag gehad. Wat hebben we genoten van jullie optreden, het acteertalent en vooral van jullie zangtalent, met als een van de hoogtepunten; Nana Mouskouri! Wat een dijk van een stem. Het Ave Maria, wat door de hele cast werd gezongen en waarbij de haren letterlijk overeind gingen staan. De opkomst, ook zéér origineel. Tussen het publiek door naar het cruiseschip lopen, waardoor meteen een interactie ontstond met de mensen in de zaal. Jullie hadden ons al te pakken, voordat de voorstelling echt begonnen was. We waren verkocht!

Iedereen mocht meezingen. Dat was op zich al een klein feestje.

Dit is een aanrader voor iedereen. Een muzikale middag ten top.

 

Hartelijk bedankt allemaal!

Namens KBO Woensel Oost

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KBO afdeling Haaren Belangenbehartiging voor senioren.

 

Geweldig, wat een fijne middag, wat een klasse.....

 

Deze en soortgelijke uitingen van tevredenheid en bewondering werden gehoord na het optreden van de Gouden Mix op vrijdagmiddag jl. in Den Domp. Hun “mix” van toneel, zang en show werd zeer gewaardeerd door de 125 aanwezige leden van de KBO.

Het verhaal van een bont gezelschap op een cruise naar diverse landen rond de middellandse zee werd professioneel op het toneel gezet en het decor, het geluid, de muzikale begeleiding en de voortreffelijke toneelregie waren dik in orde. Prachtige geschoolde stemmen (zowel in het koor als ook de solozangers en zangeressen) kregen de zaal mee in het zingen van bekende liedjes en heuse operastukken. Het was een blije en enthousiaste groep die daar stond en dat kwam over in de zaal, waardoor de toeschouwers vanzelf ook blij en enthousiast werden.

Het cruise schip deed op de reis zo’n 6 landen aan en uit elk land waren mooie liedjes gekozen; 38 in totaal. Het Chianti lied, het Ave Maria en het lied van het slavenkoor “Va pensiero” werden door de zaal hartstochtelijk meegezongen.

Een groot compliment ook aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben er zo’n mooi feest van te maken.

 

 

 

Lees verder