Reviews

 

 

 

HOME.
DOEL.
HISTORIE.
REVIEWS.
PRODUCTIES.
FOTOALBUM.
BESTUUR.
MEDEWERKERS.
CONTACT.
SPONSORS.

Wat hebben we genoten!

Met 66 personen van de Senioren Politie District Hart van Brabant kwamen wij op vrijdagmiddag 11 mei 2018 naar Ontmoetingscentrum ´t Plein in Udenhout voor een optreden van De Gouden Mix.
Het was voor de meesten van ons een tweede optreden van De Gouden Mix. De locatie in Udenhout was een perfecte keuze en het weer zat ook nog eens mee.

Rondvraag bij onze leden leverden alleen maar positieve reacties op. Vooral het mee kunnen zingen van de voor velen bekende liedjes sprak erg aan. Een groot compliment voor de leden van De Gouden Mix, zowel op het toneel, erachter en ervoor. Het liep allemaal gesmeerd.

Zelfs een van onze leden had korte stukjes van het optreden vastgelegd en via Facebook gedeeld met haar `vriendenkring`.

Wij zullen geïnteresseerden zeker aanbevelen om een optreden van De Gouden Mix te gaan bekijken.

 

Nogmaals bedankt voor de geweldige middag.

 

Jan Jansen

Bestuurslid Senioren Politie District Hart van Brabant

 

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Gouden Mix op Koningsdag (27 april 2018) in Serviceappartementen de Duynsberg!

Wat was dat een  fantastische voorstelling voor onze bewoners op deze feestdag!

 

Het onderlinge plezier en de vriendschap tussen de spelers/zangers spatte van het “schip” af. Heel knap dat dit bijzondere gezelschap, bestaande uit met name 60-80 plussers, tussen alle  aanstekelijke vrolijkheid door ook ineens weet te ontroeren met een Ave Maria. Je reist en zingt de hele voorstelling gewoon op de golven mee met hen naar diverse landen en het voelt alsof je samen geniet van een ontspannen vakantie, zo eentje waarvan je zou willen dat er nooit een einde aan komt.

Respect voor het feit dat alle liedjes door deze krasse senioren uit het hoofd gezongen worden. Dit vergt ongetwijfeld veel tijd, energie en geduld. Nogmaals petje af en heel veel dank mede namens alle bewoners die erbij waren.

Ik wens jullie allemaal een prettige voortzetting van deze cruise, waar ook naar toe.

 

Stichting de Duynsberg

Tineke Gitnig, directeur

 

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 6 april 2018 heeft De Gouden Mix een optreden verzorgd voor het 60-jarig jubileum van de Seniorenvereniging Loon op Zand met de show “Kras op cruise”.

Met veel enthousiasme hebben zij de bezoekers meegenomen op een reis  naar landen richting de Middellandse Zee en eindigend in Griekenland met onderweg veel herkenbare en hilarische momenten.

De bezoekers hebben genoten van het middagvullend programma.

De reacties na afloop waren vol complimenten over de zang- en acteertalenten van het gezelschap.

Zeer aan te bevelen voor de huidige en volgende shows.

 

Thieu Eijkemans

Voorzitter Seniorenvereniging Loon op Zand

 

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 maart 2018

 

Bij het eerste lied dat de Gouden Mix bij de afvaart van de cruise inzette, hoorde ik mensen in de zaal al meezingen en ik dacht “Dat zit wel goed”. En het zat goed; leden van KBO en gasten van De Zonnebloem uit Udenhout en Biezenmortel hebben op 9 maart 2018 genoten van de voorstelling “Kras op Cruise”. Veel bekende liedjes, goed gespeelde karakters van de cruisegasten en bemanning, prachtige kostuums en een mooi decor waren kenmerkend voor de show. Verrassend was dat naast de bekende “meezingers” een prachtige vertolking werd gegeven van het Ave Maria en dat de Gouden Mix zich als slavenkoor presenteerde.

Na afloop van de voorstelling heb ik veel bezoekers gesproken en allemaal waren ze vol lof.

We moeten nog even geduld hebben,  maar we kunnen ons nu al verheugen op de volgende show.

 

Ad Wilson

voorzitter De Zonnebloem afdeling Udenhout/Biezenmortel

 

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 maart 2018

 

Op deze gure winterdag trotseerden 160 personen de kou om naar D’n Durpsherd in Berlicum te komen voor een voorstelling van “De Gouden Mix”. Ze zijn hiervoor rijkelijk beloond! Wat was het weer een schitterende middag voor onze gasten. Een middag vol van herkenbare liedjes, leuke sketches en veel gezelligheid.

Ze namen ons mee met ‘Kras op cruise’. De kou van buiten werd al gauw verdreven door de warmte van Spanje, Italië en Griekenland. De bijbehorende liedjes, die overigens fantastisch gezongen werden, warmden ons wel op.

Het was weer een waar genoegen om deze voorstelling bij te wonen. Onze gasten waren zeer enthousiast en gingen met een stralende lach weer naar huis.

Chapeau voor deze groep acteurs en zangers!!

Volgens ons komt na goud toch diamant? Voor ons zijn jullie “De Diamanten Mix”!

 

Bedankt!

De Zonnebloem Regio Rosmalen

 

 

 

Lees verder