Vereniging: De Gouden Mix

16 December 2022 / Loon op Zand, locatie De Wetering.

Als bedankje voor onze vrijwilligers hebben we een optreden van De Gouden Mix geboekt.  Vooraf hadden wij al het vermoeden dat dit in goede aarde zou vallen, gelet op eerder opgedane ervaringen met hun producties.

En inderdaad, ons vermoeden werd bewaarheid.

Het enthousiasme waarmee de show werd opgevoerd sloeg -na enige aarzeling- ook op over het ruim 80 koppen tellende publiek en er werd dan ook vrij snel meegezongen en geklapt op de meer bekende liedjes uit hun repertoire.

Petje af voor de (amateur)artiesten die wederom een vlotte show weggaven en een compliment aan de mensen die het geluid, de begeleiding en het decor verzorgden.

Zij hebben wederom voor een geslaagde middag gezorgd en indien mogelijk zullen wij ook in de toekomst weer gebruik gaan maken van een eventueel nieuw programma.

Wil van Heeswijk                                                                                                               

Senioren Vereniging Loon op Zand

18 November 2022 / Dongen, locatie De Cammeleur

9 December 2022 / Tilburg, locatie Boerke Mutsaerts

Aan alle medewerkers van de Gouden Mix

Vrijdagmiddag 9 december 2022 hebben we mogen genieten van jullie voorstelling

“Muziek & Romantiek”, een gouden mix.

Genieten met een grote G mag ik namens onze leden wel zeggen.

Het enthousiasme van de cast en alle medewerkers spatte ervan af.

Het was entertainment  met een verscheidenheid aan muziek en spel.

Via een enquête hebben we onze aanwezigen om hun mening gevraagd.

Over het algemeen genomen is met bovenstaande niets teveel gezegd, waarbij ik jullie enkele kritische meningen niet wil onthouden.

Twee leden vonden het erg rommelig en er was een opmerking dat 1 of 2  keer de overgang  naar het volgende liedje niet zo soepel verliep.

Dus al met al hulde aan al de vrijwilligers die dit tot stand hebben gebracht!

Annelies Martens van Trier

Namens Politie Senioren Hart van Brabant

De Zonnebloem afdeling Dongen – ’s Gravenmoer heeft vrijdag 18-11-2022 een bijzonder mooi optreden gehad van de vereniging De Gouden Mix genaamd ‘Muziek en Romantiek, een gouden mix’.

De opvoering vond plaats in De Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen. 

Ongeveer 150 mensen hebben genoten van deze muzikale theatershow.

Wat hebben onze gasten en vrijwilligers van onze afdeling, maar ook de gasten en vrijwilligers van de afdeling Rijen – Molenschot enorm genoten van de zang en het toneelspel. De 4 verhaallijnen waren mooi verweven in de show.

Er waren veel positieve reacties van het publiek, maar ook werd er goed meegezongen.

Kortom een geslaagd optreden van vereniging De Gouden Mix.

Alle mensen van de Zonnebloem keerden voldaan huiswaarts na deze geweldige muzikale show.

Ad Verharen

voorzitter van de Zonnebloem afdeling Dongen – ’s Gravenmoer.

28 oktober 2022 / Zeeland, locatie Het Witte Huis

Op 28 oktober vierde de KBO Zeeland (Nb) haar 70 jarig jubileum.

In de middag was er een prachtig optreden van De Gouden Mix.

Een muzikale show  met toneel  en zang.

Wat een enthousiaste senioren, die  ons lieten genieten  en meezingen met bekende liedjes.

We hebben genoten en er waren positieve reactie van de leden.

Een compliment aan alle medewerkers, op er achter het toneel.

Een aanrader voor  verenigingen.

Antoinet van Schooten, voorzitter KBO Zeeland

21 oktober 2022 / Moergestel, locatie Den Boogaard.

Twee jaar hebben we er op moeten wachten, omdat even zovele keren onze reservering vanwege de coronaperikelen moest worden verplaatst.

Op 21 oktober 2022 werd ons geduld dan eindelijk meer als beloond, met een voortreffelijke uitvoering door De Gouden Mix met hun show “MUZIEK & ROMANTIEK, een gouden mix” in den Boogaard in Moergestel.

Niet alleen door de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Oisterwijk, maar eveneens door allen van de Zonnebloem Moergestel en Haaren/Esch, welke hierbij uitgenodigd waren, werd zeer positief gereageerd op hetgeen op die middag gepresenteerd werd.

Het is een absolute aanrader voor andere Zonnebloem afdelingen, KBO’s, Ouderenorganisaties e.d. om ook eens van een prachtige voorstelling van De Gouden Mix te gaan genieten.

Zonnebloem afdeling Kempenland:

Op vrijdag 23 november kwamen 250 gasten en vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Kempenland naar Den Tref in Hapert. De zaal was omgetoverd tot een prachtige theaterzaal. Na het nuttigen van een kopje koffie of thee en een heerlijke appelflap kwamen een stel onbekende gasten van achteren de zaal binnen. Zij hadden een koffertje bij zich zodat het leek of men op vakantie ging. Een voor een beklommen zij het podium, of beter gezegd, liepen zij de loopbrug op van een boot. Hiermee begon de voorstelling van De Gouden Mix. De Zonnebloemgasten genoten van de prachtige liedjes en onvergetelijke sketches van onder andere de matrozen Peppie en Kokkie.

De door “Kras” georganiseerde cruise deed alle landen aan. Het enthousiasme van de spelers vonkte over op de toeschouwers en er werd uit volle borst meegezongen. Na afloop van een grandioos verlopen voorstelling gingen de Zonnebloem gasten zeer tevreden op huis aan.

Was een zeer gemêleerd gezelschap waardoor er vaak hilarische momenten te beleven waren. Ook Peppi en Kokki zorgden op hun manier voor het nodige plezier!
We willen iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij “De Gouden Mix” ontzettend bedanken voor wederom een onvergetelijke middag! Wij hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van onze gasten, ze hebben ontzettend genoten en daar doen we het toch allemaal voor!
Als jullie nieuwe show over een paar jaartjes zover is, zijn wij zeker weer van de partij.

Namens De Zonnebloem afdeling Bavel.
Hartelijke groeten,
Marjon Hapers.

Aan de hele cast, technici etc. van DE GOUDEN MIX.

Vrijdag 12 oktober. Musical ‘Kras op cruise’

Wat hebben we met onze afdeling van de KBO een fijne muzikale middag gehad. Wat hebben we genoten van jullie optreden, het acteertalent en vooral van jullie zangtalent, met als een van de hoogtepunten; Nana Mouskouri! Wat een dijk van een stem. Het Ave Maria, wat door de hele cast werd gezongen en waarbij de haren letterlijk overeind gingen staan. De opkomst, ook zéér origineel. Tussen het publiek door naar het cruiseschip lopen, waardoor meteen een interactie ontstond met de mensen in de zaal. Jullie hadden ons al te pakken, voordat de voorstelling echt begonnen was. We waren verkocht!

Iedereen mocht meezingen. Dat was op zich al een klein feestje.

Dit is een aanrader voor iedereen. Een muzikale middag ten top.

Hartelijk bedankt allemaal!

Namens KBO Woensel Oost

KBO afdeling Haaren Belangenbehartiging voor senioren.

Geweldig, wat een fijne middag, wat een klasse…..

Deze en soortgelijke uitingen van tevredenheid en bewondering werden gehoord na het optreden van de Gouden Mix op vrijdagmiddag jl. in Den Domp. Hun “mix” van toneel, zang en show werd zeer gewaardeerd door de 125 aanwezige leden van de KBO.

Het verhaal van een bont gezelschap op een cruise naar diverse landen rond de middellandse zee werd professioneel op het toneel gezet en het decor, het geluid, de muzikale begeleiding en de voortreffelijke toneelregie waren dik in orde. Prachtige geschoolde stemmen (zowel in het koor als ook de solozangers en zangeressen) kregen de zaal mee in het zingen van bekende liedjes en heuse operastukken. Het was een blije en enthousiaste groep die daar stond en dat kwam over in de zaal, waardoor de toeschouwers vanzelf ook blij en enthousiast werden.

Het cruise schip deed op de reis zo’n 6 landen aan en uit elk land waren mooie liedjes gekozen; 38 in totaal. Het Chianti lied, het Ave Maria en het lied van het slavenkoor “Va pensiero” werden door de zaal hartstochtelijk meegezongen.

Een groot compliment ook aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben er zo’n mooi feest van te maken.

Wat hebben we genoten!

Met 66 personen van de Senioren Politie District Hart van Brabant kwamen wij op vrijdagmiddag 11 mei 2018 naar Ontmoetingscentrum ´t Plein in Udenhout voor een optreden van De Gouden Mix.
Het was voor de meesten van ons een tweede optreden van De Gouden Mix. De locatie in Udenhout was een perfecte keuze en het weer zat ook nog eens mee.

Rondvraag bij onze leden leverden alleen maar positieve reacties op. Vooral het mee kunnen zingen van de voor velen bekende liedjes sprak erg aan. Een groot compliment voor de leden van De Gouden Mix, zowel op het toneel, erachter en ervoor. Het liep allemaal gesmeerd.

Zelfs een van onze leden had korte stukjes van het optreden vastgelegd en via Facebook gedeeld met haar `vriendenkring`.

Wij zullen geïnteresseerden zeker aanbevelen om een optreden van De Gouden Mix te gaan bekijken.

Nogmaals bedankt voor de geweldige middag.

Jan Jansen

Bestuurslid Senioren Politie District Hart van Brabant

De Gouden Mix op Koningsdag (27 april 2018) in Serviceappartementen de Duynsberg!

Wat was dat een  fantastische voorstelling voor onze bewoners op deze feestdag!

Het onderlinge plezier en de vriendschap tussen de spelers/zangers spatte van het “schip” af. Heel knap dat dit bijzondere gezelschap, bestaande uit met name 60-80 plussers, tussen alle  aanstekelijke vrolijkheid door ook ineens weet te ontroeren met een Ave Maria. Je reist en zingt de hele voorstelling gewoon op de golven mee met hen naar diverse landen en het voelt alsof je samen geniet van een ontspannen vakantie, zo eentje waarvan je zou willen dat er nooit een einde aan komt.

Respect voor het feit dat alle liedjes door deze krasse senioren uit het hoofd gezongen worden. Dit vergt ongetwijfeld veel tijd, energie en geduld. Nogmaals petje af en heel veel dank mede namens alle bewoners die erbij waren.

Ik wens jullie allemaal een prettige voortzetting van deze cruise, waar ook naar toe.

Stichting de Duynsberg

Tineke Gitnig, directeur

Op vrijdag 6 april 2018 heeft De Gouden Mix een optreden verzorgd voor het 60-jarig jubileum van de Seniorenvereniging Loon op Zand met de show “Kras op cruise”.

Met veel enthousiasme hebben zij de bezoekers meegenomen op een reis  naar landen richting de Middellandse Zee en eindigend in Griekenland met onderweg veel herkenbare en hilarische momenten.

De bezoekers hebben genoten van het middagvullend programma.

De reacties na afloop waren vol complimenten over de zang- en acteertalenten van het gezelschap.

Zeer aan te bevelen voor de huidige en volgende shows.

Thieu Eijkemans

Voorzitter Seniorenvereniging Loon op Zand

Bij het eerste lied dat de Gouden Mix bij de afvaart van de cruise inzette, hoorde ik mensen in de zaal al meezingen en ik dacht “Dat zit wel goed”. En het zat goed; leden van KBO en gasten van De Zonnebloem uit Udenhout en Biezenmortel hebben op 9 maart 2018 genoten van de voorstelling “Kras op Cruise”. Veel bekende liedjes, goed gespeelde karakters van de cruisegasten en bemanning, prachtige kostuums en een mooi decor waren kenmerkend voor de show. Verrassend was dat naast de bekende “meezingers” een prachtige vertolking werd gegeven van het Ave Maria en dat de Gouden Mix zich als slavenkoor presenteerde.

Na afloop van de voorstelling heb ik veel bezoekers gesproken en allemaal waren ze vol lof.

We moeten nog even geduld hebben,  maar we kunnen ons nu al verheugen op de volgende show.

Ad Wilson

voorzitter De Zonnebloem afdeling Udenhout/Biezenmortel