Vereniging: De Gouden Mix

Naast de vele zingende- en acterende leden beschikt De Gouden Mix over een groot aantal  leden en een artistiek team die belangrijke taken vervullen in de ontwikkeling, begeleiding, realisatie en uitvoering van de show.

Denk daarbij aan Anny Ketelaars die de regie in handen heeft, maar ook het script heeft geschreven voor deze nieuwe show  in nauwe  samenwerking met dirigent Esther Barten die met de muziekcommissie verantwoordelijk is voor de keuze van de 40 liedjes die in de show verweven zijn.

De commissieleden die de kostumering organiseren, hetzij uit eigen collectie, aanschaffen of volledig zelf maken. Tijdens de show zijn meerdere dames actief om de acteurs te helpen bij het snelle verkleden.

Ook voor het maken en opbouwen van het decor zijn de nodige technische handjes beschikbaar.

Dat geldt overigens ook voor de techniek m.b.t. licht en geluid.

Tevens is er een productieassistent die tijdens de repetities aantekeningen maakt en de verslaglegging verzorgt, alsmede een soufleuse  en floormanager die deels backstage actief zijn. Tijdens de optredens worden alle liedjes door een pianist muzikaal begeleid.

Zo heeft De Gouden Mix alle disciplines in eigen beheer.

 

Met dank aan regisseur Anny Ketelaars, dirigent Esther Barten, pianisten Iskander Zalialdinov en Munira Yakunina. De kleedsters Rietje Sebregts, Ans van Raak, Ans Smulders, Nel Vreugdenhil en soufleuse Anke Donders. De technische crew met Kees Bekkers, Wim Maas, Toon Gelderblom, Harrie van Groenendael en floormanager Peter van Leeuwen.