Op 6 en 7 oktober 2017 is de 6e muzikale theatershow van De Gouden Mix in première gegaan. Beide uitvoeringen waren een daverend succes en oogstte vele complimenten van de 600 toeschouwers.

Deze show met de titel “Kras op cruise” speelt zich af op het voordek van een cruiseboot met direct zicht op de brug en toegangen naar de diverse dekken en de hutten. De reis voert het gezelschap langs West- en Zuid-Europese landen met vertrek vanuit Nederland en waarbij vervolgens de landen België, Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland worden aangedaan.

Het gezelschap is zeer gemêleerd en bestaat uit volkse dames en heren, bridgedames, een baron en barones, een bijzonder aardig eenvoudig maar toch chique echtpaar, voetbalsupporters (uitgelaten-burgerlijk-ordinair) en de bemanning met kapitein en stewardess. Matrozen verbeelden tijdens de entr’acte de overgang van het ene naar het andere land waar het schip zal aanmeren.

De kapitein belooft dat het een droomcruise gaat worden, waar alles draait om ontspanning, entertainment en bezoeken aan verschillende steden. Het zal de passagiers aan niets ontbreken. Ze gaan met regelmaat van boord, waarbij alle vervoer tijdens de excursies vanaf de terminal wordt georganiseerd. Na alle instructies en inchecken krijgen de reizigers direct te horen dat er een ‘mystery guest’ aan boord is in de persoon van een beroemde artiest.

Degene die tijdens de reis weet te raden wie deze persoon is, is de gelukkige winnaar van  een ereplaats aan de tafel van de kapitein tijdens het afscheidsdiner.

Het bonte gezelschap zorgt voor de nodige verwikkelingen en gedoe, jaloezie, kleine ergernissen, hilarische taferelen enz.

Muzikaliteit:

In deze revue zijn wederom een 40-tal liedjes opgenomen, die vrijwel allemaal wel  bekend zijn bij ons publiek. En vele ervan kunnen worden meegezongen. Hiermee wordt weer ingestoken op de interactie tussen publiek en spelers. Het genre van de liedjes is uiteraard zeer gevarieerd. Van rasechte meezingers tot opera. Gedragen liederen, eenstemmig, vierstemmige koornummers, duetten, solo’s. Het zit er allemaal in.

klik hier voor de foto’s.