Deze muzikale show is de vijfde productie van vereniging De Gouden Mix.

Ook nu was het idee en de keuze van de 40 alom bekende liedjes voor de show afkomstig van de eigen leden.

Het script werd geschreven door Anny Ketelaars en zij tekende ook voor de regie. De muziek werd ingestudeerd onder leiding van dirigent Esther Barten. De muzikale begeleiding was in handen van onze vaste pianisten Munira Yakunina en Iskander Zalialdinov.

De kleding en het decor zijn ook nu weer in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt.

Deze show speelt zich af in ‘Residentie Welzorg’, een Brabants zorgcentrum voor senioren.

Oude vrienden komen na jaren daar elkaar weer tegen en halen mooie en minder fraaie herinneringen op uit hun jeugd. Ook het ontluiken van relaties binnen deze woongemeenschap is echter van alle tijden en dat trekt dan veel aandacht.  Er worden natuurlijk grapjes over gemaakt, maar er zijn ook jaloerse blikken. De bewoners gaan op zoek naar ontspanning en willen graag een modeshow organiseren en een zangkoor vormen. De strenge directrice meent dat er met het jaarlijkse reisje, de bingo en wekelijkse knutselclub meer dan genoeg georganiseerd wordt. Een aantal rebelse bewoners zetten hun plannen stiekem door. Enkele grappenmakers  arrangeren een afspraak tussen het prille liefdeskoppel evenwel gaat door een misverstand die ontmoeting niet door.

De ontwikkelingen stemmen de directrice echter uiteindelijk milder en tijdens een spetterende modeshow komt alles toch goed en zo doet het zorgcentrum zijn naam de eer aan die het verdient.

klik hier voor de foto’s.